ibjerget.dk

Esoterisk astrologi

Formålet med en esoterisk astrologi tolkning er at give klarhed om din karma, dharma og dit sjælsformål. Forståelsen og det væsentlige vil altid opstå fra dit indre: Symbolerne som udfoldes via dit fødselshoroskop vil i en eller anden grad vække din bevidsthed om det. Som noget fint og stille der sagte gryr eller som en flamme der antænder dit indre bål og oplyser verden. Alt har en timing og tolkningen vil give dig det du har brug for lige nu.

I løbet af samtalen får du vink om hvad vigtige nøglesætninger og ord er for dig for at træde dybere ind i dit sjælsformål. Samtalen giver dig en forståelse af hvilke støttende og evt hæmmende overbevisninger du har ift det du dybest set ønsker.

Før samtalen har jeg brug for din fødselsdato, fødselstidspunkt (klokkeslæt) og fødeby.

Sessionen varer ca 1½ time og prisen er kr 1200. Du kan betale med mobilepay på 22240542 eller kontant når vi mødes. Samtalen foregår på ibjergvej 12, 5792 Årslev eller over et zoom kald.

Min baggrund for at tilbyde tolkninger: Jeg har fulgt et seks års forløb af den svenske astrolog Niklas Nihlen som jævnligt kom til Danmark i en årrække. Derudover har jeg fuldt astrologer online, podcasts mm siden bogen “esoterisk astrologi” – lige efter en skelsættende oplevelse du kan høre om i to interviews hvis du er nysgerrig – næsten bogstaveligt talt faldt ned i hænderne på mig i 2001.

Du kan kontakte mig på 22240542 eller johantino@gmail.com for at booke din tid.

Du kan læse mere om mig og de behandlinger jeg tilbyder på dette link.

“En astrologisk læsning hos Johan er som en magisk og eventyrlig rejse hvor han både inddrager sin unikke astrologiske viden og intuitive visdom til at tune ind på ens potentialer, drømme, skyggesider og ens inderste essens. Johan er en yderst dygtigt og troværdig astrolog og jeg er meget taknemmelig for min astrologiske tydning- mit blueprint. Så kan varmt anbefale en astrologisk session hos Johan.
Kærligst
Christina Guldager

“Det var en vild oplevelse med følelsen af genkendelse af dig , det vibrationsmæssige og det italesatte der blev kommunikeret. De næste dage lander det hele nok lige i mig – lige nu har jeg følelsen af en slags forløsning og at være rørt “ – Miriam

“Tusind tak for din tolkning. Det var- og er en inspiration for mig! Jeg synes, at din indsigter, dine forklaringer og de ‘billeder’ du gav mig, dem har jeg kunne omsætte og føler at jeg er godt gang i processen”

Eksempel på horoskop og hvilke aspekter der træder frem. Ved du hvordan dit eget ser ud? .. du kan se det på fx astro.com … gå til https://www.astro.com/cgi/chart.cgi og vælg ‘Enter birth data’