ibjerget.dk

Esoterisk astrologi

Formålet med en esoterisk astrologi tolkning er at give klarhed om dit sjælsformål herunder din dharma og karma. Forståelsen og det væsentlige vil altid opstå fra dit indre: Symbolerne som udfoldes via dit fødselshoroskop vil i en eller anden grad vække din bevidsthed om det. Som noget fint og stille der sagte gryr eller som en flamme der antænder dit indre bål og oplyser verden. Alt har en timing og tolkningen vil give dig det du har brug for lige nu.

I løbet af samtalen får du vink om hvad vigtige nøglesætninger og ord er for dig for at træde dybere ind i dit sjælsformål. Samtalen giver dig en forståelse af hvilke støttende og evt hæmmende overbevisninger du har ift det du dybest set ønsker.

Sessionen foregår enten ved en personlig samtale af ca 1½ times varighed på ibjergvej 12 ved Årslev eller som en lydoptagelse på cirka 45 minutter, som jeg sender til dig. Den personlige samtale optages også såfremt du ønsker det.

Sessionen koster kr 1200 og kan betales med mobilepay på 22240542 eller kontant når vi mødes.

Min baggrund for at tilbyde tolkninger er en årelang interesse for esoterisk astrologi, som startede da bogen ‘Esoterisk astrologi’ af Alice Bailey næsten bogstaveligt talt faldt ned i hænderne på mig i 2001. Jeg har fulgt et seks års forløb af den svenske astrolog Niklas Nihlen som jævnligt kom til Danmark i en årrække. Igennem alle årene har jeg fulgt astrologer online, podcasts mm. – dem jeg følger nu (2024) er Freyiia Milleh, Adam Elenbaas, Pam Gregory og Kaypacha.

Du kan kontakte mig på 22240542 eller johantino@gmail.com for at booke din tid. Husk at medsende dine fødselsdata, dvs. fødselsdato, fødselstidspunkt og fødeby.

Du kan læse mere om mig på dette link.

Her nogle klient udtalelser :

“En astrologisk læsning hos Johan er som en magisk og eventyrlig rejse hvor han både inddrager sin unikke astrologiske viden og intuitive visdom til at tune ind på ens potentialer, drømme, skyggesider og ens inderste essens. Johan er en yderst dygtigt og troværdig astrolog og jeg er meget taknemmelig for min astrologiske tydning- mit blueprint. Så kan varmt anbefale en astrologisk session hos Johan.
Kærligst
Christina Guldager


“Det var en vild oplevelse med følelsen af genkendelse af dig , det vibrationsmæssige og det italesatte der blev kommunikeret. De næste dage lander det hele nok lige i mig – lige nu har jeg følelsen af en slags forløsning og at være rørt “ – Miriam


“Tusind tak for din tolkning. Det var- og er en inspiration for mig! Jeg synes, at din indsigter, dine forklaringer og de ‘billeder’ du gav mig, dem har jeg kunne omsætte og føler at jeg er godt gang i processen”


I 2014 fik jeg en dyb og indsigtsfuld læsning af mit fødselshoroskop af den esoteriske astrolog Johan Tino Frederiksen. Heldigvis blev sessionen optaget, så jeg har kunne høre den igen og igen lige siden. Johan gjorde mig opmærksom på et nyt perspektiv, som har åbnet mange døre til mit sjælsformål henover årene. Jeg lytter stadig til sessionen fra tid til anden her i 2024, hvor jeg skriver dette. Jeg anbefaler på det varmeste en læsning af fødselshoroskop af Johan. Kærlig hilsen Sophie Carolina Simonsen”

Eksempel på horoskop og hvilke aspekter der træder frem. Ved du hvordan dit eget ser ud? .. du kan se det på fx astro.com … gå til https://www.astro.com/cgi/chart.cgi og vælg ‘Enter birth data’