ibjerget.dk

Coaching

Selv om jeg er uddannet til at arbejde med store organisationer, er det ikke der, jeg har min force. Det, jeg er god til, er den personlige afklaring, hvor vi ser på dine dilemmaer, din planer – holder de, hvor ligger dine styrker og svagheder, hvad spænder ben for dine planer.

Når jeg alligevel lister min faglige baggrund op, er det fordi jeg finder det vigtigt, at jeg som coach ikke bare ved, hvordan mennesker fungerer, men også kender til de strukturer i samfundet vi mere eller mindre er underlagt.

Selv om det er et absolut no go i en traditionel coachingsamtale, bruger jeg i høj grad min indfølingsevne og intuition. Ikke til at give dig svarene, for dem må du selv finde, men til at stille de rigtige spørgsmål.

Alene det at sætte ord på sine drømme, sine dilemmaer eller mere konkrete planer over for et andet menneske er i sig selv en vigtig proces i forhold til at blive mere afklaret. Som coach er jeg uddannet til at stille de rigtige spørgsmål og i at strukturere dine tanker og følelser. Det er ofte en nødvendig proces for at kunne realisere din drøm.

Min uddannelsesmæssige baggrund her er

Merkonomlinjerne Personaleadministration, Organisation og Personaleudvikling

Coaching i organisationer (enkeltfag, merkonomniveau)

Diplomuddannelsen for merkonomer (BBA-niveau) incl. faget organisationsudvikling

Psykologi på PD-niveau incl. faget organisationspsykologi

NLP Master

Pracitioner i systemisk teori

Timepris 400 kr.

Kontakt Niels Boye på 66 15 79 02 eller niels@ibjerget.dk