ibjerget.dk

Arrangementer/kalender

7. Januar 2023 kl. 19.00

Fuldmåneceremoni på Ibjerget Ibjergvej 12, 5792 Årslev

FULDMÅNECEREMONI DEN 7. JANUAR 23 PÅ IBJERGET.

Vi holder fuldmåneceremoni på Ibjerget, Ibjergvej 12, 5792 Årslev, den 7. januar 2023, kl. 19.00. Det bliver en aften med fuldmånen stående i krebsens tegn, som også er et tegn, hvori vores hjem har høj prioritet.

Niels vil indlede aftenen og fortælle astrologisk, hvilken betydning det har for os, at månen står i krebsens tegn, og han fortæller vanen tro også en del om andre tegn på astrologiske fænomener, der er gældende lige nu, og som påvirker os. Vi synger fuldmånesangen sammen.

Vi har fokus på at få renset og tændt lys i vores fysiske hjem og i vores egne indre ”hjem”, hvor vi går i dybden i både meditation og trommerejse. Vi vil arbejde med velsignelse, som går dybt ind i vores indre, og som du efter al sandsynlighed vil kunne mærke efterfølgende. Der vil både være en kortere meditation og en lidt længere trommerejse. Vi deler med hinanden om vores oplevelser, og vi trækker Tarotkort for tiden indtil næste fuldmåne.

Det er vigtigt i denne mørke tid at fokusere på lys, glæde og kærlighed til både sig selv og de mennesker, der er omkring os. Fuldmånen giver os kraft og næring til at etablere og holde lyset i vores indre.

Pris: 100 kr., som også dækker urtete og lidt til ganen. Tilmelding på 30297902 senest dagen før.

Kærlig hilsen

Niels og Lone