ibjerget.dk

Arrangementer/kalender

Hvis du vil opdateres løbende kan du følge facebooksiden ‘ibjerget’

17. April 2024

Yoga på Ibjerget er et tilbud til mennesker, der ønsker effektive værktøjer til udvikling gennem bevidstgørelse af deres energimæssige struktur.

Tilgangen til yoga vil være den tantriske, hvor der til hver enkelt stilling følger et særligt fokus.

Vi vil hver gang gennemgå de fleste chakraer via stillinger der hører til og i starten vil der naturligt være mest fokus på de nedre chakraer, fordi vi har brug for en stærk base for at kunne tilgå de højere chakraer på en sund måde.

Vi starter kl. 19.00 og slutter ca. kl. 20.30. Efter afspændingen vil der være en lille klangkoncert. Derefter er der almindelig hygge over en kop te. Næste gang Onsdag d. 17. april.

Det foregår på adressen Ibjergvej 12 i Sdr. Nærå.

Prisen vil være 100 kr. pr gang. Denne gang gratis.

Underviser Niels Boye

24. April kl. 19.00

Fuldmåneaften på ibjerget.

FULDMÅNE PÅ IBJERGET 24.04.24

Fuldmånen står denne gang i skorpionens tegn – et af de dybeste tegn for følelser og sanselighed. Vi indleder med fuldmånesang, og herefter vil Niels fortælle om astrologiens påvirkninger lige nu i denne tid. Vi laver sammen en meditation og fordyber os derefter ind i tromme-/lydrejse ind i vores indre, hvor vi vil kontakte nogle af de dybeste steder i vores chakraer.

Det bliver en spændende rejse, hvor vi får muligheder for indsigter om os selv. Trommen forbinder os med Moder Jord, som altid giver os grounding og sikkerhed. Vi trækker Tarotkort for tiden fra nu og til næste fuldmåne – hvad er vigtigt for dig i denne tid? Vi deler med hinanden, hvis vi har lyst, drikker te mv. og hygger os i fuldmånens energier. Bliver der tidsmæssigt plads, lader vi til sidst trommerne tale frit.

Pris: 100 kr., kontant eller mobile pay.

Sted: Ibjerget, Ibjergvej 12, 5792 Årslev

Tidspunkt: Kl. 19.00- ca. 22.00

Tilmelding gerne dagen før på sms 30297902

Hjertelig velkommen til fuldmåneceremoni, vi glæder os til at se dig/jer.

I lys og kærlighed

Niels og Lone

Sted: Ibjergvej 12, 5792 Årslev.

Tid: Kl. 19.00- ca. 22.00

Pris: 100 kr. – kan betales kontant eller (evt. forudbetales) på mobilepay 30297902, da flere her i huset ikke tåler mobilstråling, så vi beder også om slukket mobil. Tak for hensyn hertil.

Tilmelding – gerne senest dagen før – på sms 30297902.

Vi glæder os til at se jer og mødes til en dejlig og udviklende aften.

Velkommen til fuldmåneaften.

Niels og Lone

Lørdag d. 27. juli 2025

Introduktionsdag for Shamanistisk lederuddannelse

Denne dag laver vi en række foredrag og workshops, så du kan få en forsmag på hvad uddannelsen byder på. Vi sætter et program op på denne side og på facebookkgruppen ibjerget.