ibjerget.dk

Hot stone massage

https://turn2massage.com/wp-content/uploads/2016/04/hot-stone-massage-300x258.jpg

Denne massage er absolut selvforkælelse.

Du får en massage med de varme lavasten, der giver dyb afspænding i musklerne – og dermed også dit sind, så stress og spændinger opløses og erstattes af en indre ro og velvære.

Massagen med olie og varme sten varer ca. 50 minutter og bliver efterfulgt af 15 minutter, hvor du ligger med varme sten på ryggen og slapper dybt af. I alt 65 minutter.

Det er en behandling, der på en yderst behagelig måde giver dig ro både i kroppen og i dit sind. Det er fantastisk, hvilken virkning de varme sten har på kroppens muskler. Det kan virke overraskende, hvad der sker i kroppen, når de varme vulkansten bliver brugt som massagesten. Kroppen bliver udrenset, lymfevæsken i kroppen bliver aktiveret, og blodet pulserer mere aktivt igennem alle muskler.

Yderligere er der den psykiske side af behandlingen. Vi mennesker har det med at “gemme” oplevelser i kroppen, specielt dem, vi ikke syntes har været så sjove. Det skaber manglende generel energi til rådighed, fordi musklerne til en vis grad blokeres af de gemte oplevelser/traumer, så der skal bruges mere energi i kroppen end nødvendigt. Når musklerne masseres – og specielt når de masseres med de varme lavasten – har dette psykiske materiale mulighed for at frigøres. Det kan betyde, at du dagen efter massagen kan føle dig mere træt (du kan også kalde det afslappet), eller du får drømme, der handler om det materiale, der frigøres. Alt sammen en proces, der hjælper dig til mere generel energi i dit liv.

Det er godt at drikke godt med vand eller urtete efter behandlingen.

Pris: 500 kr.

Massør og terapeut Lone Hvid eller Niels Boye