ibjerget.dk

Shamanistisk Lederuddannelse

Er et 1-årigt forløb med start 1. september 2023. Uddannelsen har et dybt og spændende shamanistisk indhold. Du kommer omkring din egen personlige udvikling og ledelse, og du vil opleve shamanistiske værktøjer og energier, som du med stor sandsynlighed ikke har oplevet før. Det er en uddannelse med høje værdier og også krav til dig som elev. Forløbet afsluttes med diplom.

På uddannelsen går vi dybt ned i baggrunde og nye oplevelser af energier af både kendte og nye meditationsformer, chakra-energier, krystaller, breathwork, alter-opsætning, symbolforståelse, astrologi, sabbatter, fuldmåneceremonier, de fire elementer, kraftdyr, Gudinder, Guder, de store kulturperioder, Tarotkort, tegneterapier, runer, lydrejser, lydterapier, hypnose/trance-tilstande, urter og meget mere.

Selv om du sikkert kender til fx chakraerne, vil du her få en dyb selverfaret indsigt samt redskaber til at formidle din opnåede visdom.

Uddannelsen er tænkt som en overbygning på en shamanuddannelse, men har du forståelse for spirituelle energier, kan du sagtens være med til at udvikle lederskab af grupper oven i den viden, der også følger med uddannelsen. Vi tilbyder også morgenyoga for de seje.

Forløbet består af 11 moduler og har både teori og praktiske øvelser til hvert weekendmodul. I øvegrupper skal der øves imellem hvert modul.

Vi kobler teori og praktisk værktøj og øvelser sammen med den smukke natur, vi er omgivet af, til inspirerende og shamanistiske gåture, bål og hyggeligt samvær, mens der bliver øvet og delt spirituelle oplevelser.

Vi har skabt et intensivt forløb med rigtigt mange input, så vi er klar over, at der også må pauser til for at fordøje. Vi har skov lige over for huset på Ibjergvej, vi har søer omkring os og badesø tæt på (ca. 500 m fra huset). Tag derfor tøj med, der passer til årstid og vejrforhold og bademulighed.

For dem, der har lyst, er der mulighed for esoterisk/tantra yoga om morgenen lørdag og søndag.

Vi råder over 2 badeværelser med toilet, så hvis nogen har mod på at bade i søen, er her en oplagt mulighed for at nedbringe kø ved toilettet om morgenen.

Undervisere

Lone Hvid, voksenunderviser NLP Master i formidling, hypnoterapeut, PD i psykologi, shaman, healer, terapeut, forfatter af spirituel litteratur, Præstinde i wicca coven Hvide Ravn, indehaver af forlaget goldeneagle.dk

Niels Boye, uddannet erhvervsdiplomleder, friluftsleder, klatreinstruktør, healer, shaman, NLP master, arbejder med intuitiv sang og lydhealing, krops- og psykoterapeut gennem mange år. Deltaget i og ledet spirituelle udviklingsgrupper.

Der vil herudover være eksterne undervisere inden for deres specialer.

Praktisk:

Undervisningen starter fredag kl. 19 og slutter søndag kl. 16

Der bor en kærlig schæferhund “Gaia” i huset.

OBS seneste betaling for deltagelse er den 15.08.2023.

Pris: 24.500 kr. for hele forløbet incl. kaffe, te og økologisk frugt. Ved tilmelding betaler man for første og sidste modul for at sikre sig en plads, dvs. 4.454 kr.

Øvrige moduler betales senest ved ankomst med 2.227 kr.

Hvis du vælger at betale hele beløbet inden den 15.08.2023 på en gang, er prisen 22.000 kr.

Hvis du vælger at betale depositum/fulde beløb inden den 15.08.2023, følger der gratis bog med “Præstindens Vej”, værdi 320 kr.

TILMELDING ER BINDENDE FOR HELE UDDANNELSEN.

For at uddannelsen bliver realiseret, skal der mindst være 10 elever. Hvis aflysning skulle ske, bliver indbetalte beløb selvfølgelig tilbagebetalt. Der vil max være 18 deltagere. Vælger du selv aflysning, gives depositum ikke tilbage.

Overnatning: Gratis på madrasser (eller din egen medbragte feltseng) i åbent rum på 1. salen. Eget telt er muligt gratis at slå op i vores have. Vores behandlerrum kan lejes til overnatning for 2 personer for 200 kr./weekend.

Vi råder over to toiletter med bad, så hvis nogen har mod på at bade i søen 500 meter væk, bliver køen til badeværelserne mindre om morgenen.

Madordning: Prisen for mad kommer oven i prisen for uddannelsen. En af deltagerne har tilbudt at stå for vegansk mad med lidt hjælp fra deltagerne. Prisen bliver i omegnen 300 kr pr weekend for 2 x morgenmad, 2 x frokost og 1 x aftensmad. Hvis man spiser morgenmad hjemme, vil prisen være 200 kr pr weekend. Det er muligt at tage egen mad med.

Sted:

Ibjergvej 12, Årslev. Parkering ved huset eller Ibjerg P-plads 400 meter væk.

Mulighed for at blive afhentet ved Årslev station.

Datoer:

Modul 1: 1.-3./9.2023.  

Præsentation, formidling, etablering af øvegrupper, mærke ind på forskellige træers energier, chakraarbejde og de 4 elementer.

Modul 2: 29.-30/9 og 1/10.

Alter, magiske cirkler, beskyttelse, spells, afgrænsning, krystaller og sten, ændring af stemninger, trancearbejde.

Modul 3: 3.-5/11.

Dufte og lyd. Vølvehealing.

Modul 4: 1.-3/12.

De store kulturer og myter.

Modul 5: 12.2023-14/1.2024.

Runer, tarotkort, orakelkort, heksesten, drømmearbejde.

Modul 6: 9.-11/2.

Symboler, tegneterapi, eventyrvisdom.

Modul 7: 8.-10/3.

Renselsesritualer, Trommerejser, spirituelle lydhealingsteknikker, vølvehealing i grupper, visionquest, powerwalk, meditation i naturen.

Modul 8: 12.-14/4.

Påkaldelse af åndelige væsener, kosmiske love, Karma og Dharma, personlig indgang til det guddommelige, kraftdyr, beskyttelse, portaler.

Modul 9: 24.-26/5.

Athame, meditationer og mindfulness, inddrage naturen i cirkler, personlig stav.

Modul 10: 7.-9/6.

Afholdelse af ceremonier, de 8 sabbatter, astrologisk grundkursus, fuldmåneceremonier, øvelser

Modul 11: 16.-18/8.

Hver enkelt deltager laver en ceremoni, opsamling, hvad nu fremover, fest, evaluering, diplom ved gennemførelse af min 10 moduler.

Indholdet på modulerne er vejledende, da vejrforhold kan have indflydelse på indholdet, ligesom indholdet kan være meget mere end nævnt ovenfor, som tilpasses løbende. Fx har vi lige fået ekstern underviser på emnet afdødekontakt, som vi også gerne vil integrere. Det bliver dermed en levende uddannelse, men også med vejledende rammer.

Tilmelding inden den 15.08.23: Via mail til niels@ibjerget.dk, hvor jeg efterfølgende sender dig betalingsmuligheder hvis der stadig er plads.  Jeg sender en bekræftelse, når pengene er på min konto. Eventuelle spørgsmål på 66157902.

Huset er mobilfrit område. Vi kommunikerer ansigt til ansigt, med naturen og vore guider.