ibjerget.dk

Tegneterapi og Sjælsbilleder, kursus

Tegneterapi og sjælsbilleder – kursus. Næste hold afholdes 5. og 6. marts 2022, pris 1.200 kr. og hvis du betaler på mobilepay 30297902 inden 20. februar er prisen 995 kr . Lørdag kl. 9.00-17.30, søndag kl. 9.00-17.30. Der er gratis kaffe/te, medbring selv madpakke samt tegnematerialer, se nedenfor. Kurset vil kun blive iværksat ved min. 7 deltagere og højst 18 deltagere.

Jeg er uddannet billedkunstlærer, men har sideløbende, bl.a. som skolefe og AKT-lærer samt private undervisningsforløb, arbejdet med tegning og maling som terapi, som jeg har interesseret mig for, praktiseret og studeret både i forhold til børnetegninger og voksentegninger.

Det er en spændende måde at udforske sin underbevidsthed på. Det er muligt at komme særdeles dybt ned under overfladen ved at udtrykke sig på et stykke papir. Jeg har normalt ikke enkeltsessioner i tegneterapi, men jeg afholder kurser, hvor man lærer både om kollektive symboler og lærer at tolke sine egne individuelle symboler og udtryksformer. Vi vil arbejde med kommunikation med farver, og du får mulighed for at fremstille dit eget sjælsbillede.

Tegneterapi udbydes som holdundervisning 16 timer og koster 1.200 kr. incl. te og kaffe. Du skal selv medbringe blyanter (gerne med forskellig hårdhed), viskelæder – og farveblyanter, Filiafarver el. lign. og akvarelfarver.

Er du interesseret i at deltage på et hold, så henvend dig til mig sms 30297902 – og kender du andre interesserede som ønsker det samme, er du velkommen til at fortælle om forløbet, så vi kan samle et hold. Der vil løbende komme forslag om tidspunkter for et tegneterapihold på hjemmesiden og andre medier.

Lone Hvid