ibjerget.dk

Johan Tino

Mine behandlinger handler om at bringe mere af DIG tilstede i verden. Med lige præcis den gave og værenskvalitet du er kommet her for at bidrage med.

Jeg tilbyder tre typer af sessioner: Esoterisk astrologi, Healingsmassage og Sjælsintegration – se links for at læse mere om dem.

Tider kan bookes enten på Ibjergvej 12 ved Årslev på Fyn eller i Tinkuy på Badstuestræde 13 i København efter aftale.

Jeg er 47 år og flyttede efter mange år i storbyen ud til den livgivende og smukke fynske natur, i et skønt bofællesskab hvor vi bor fire og en sød og kærlig schæferhund. Min rejse startede med en oplevelse i december 2000 hvor jeg hørte en kvinde synge i en undergrundsbane – hvis du er nysgerrig kan du høre mig fortælle om det her i et interview med min ven Marcello, og her et med min ven Paul. Siden da har jeg fulgt mit hjerte og gjort det min sjæl har kaldt på.

Foruden mit arbejde med behandlinger og som daglig leder af det spirituelle fitnesscenter Tinkuy, som jeg var medstifter af i 2014, så arbejder jeg hos Bernard Hus i Aarup, et bosted for udviklingshæmmede hvor der også er en Rudolf Steiner børnehave. Jeg blogger på whitebull.dk. Jeg oplever livet bliver mere og mere magisk og forunderligt for hver dag <3 … måske møder jeg dig på rejsen? 🙂