ibjerget.dk

Sjælsintegration

En sjælsintegration er en tre-timers oplevelse hvor vi sammen læner os ind i hvad din sjæl – din inderste essens – ønsker at bringe frem. Det vil altid være forbundet med glæde, kraft, kærlighed og taknemmelighed – og disse er vores vejvisere på rejsen. Alle følelser der kommer op i processen er velkomne.

Alt du skal gøre er at slappe af og nyde rejsen.

Vi starter med et kig på dit horoskop, hvor vi tager en “vandretur” i det symbollandskab, som lige netop dit fødselshoroskop er. Nogle tankefrø, symboler og ord vil lyse op i dette landskab og dem tager vi med os videre. Du kan læse mere om den esoteriske horoskoptolkning på dette link.

Efter læsningen guider jeg dig til at slappe af på ryggen, og kigge dybere indad i dit indre landskab. Alt du skal gøre er blot at mærke hvad der sker i din krop og være opmærksom på det.

Med berøring, tryk og strøg guider jeg dig til at slappe af og integrere det du har brug for. Du kan læse mere om massagen på dette link.

Sessionen varer 3 timer og prisen er kr 1.400. Du kan betale med mobilepay på 22240542 eller kontant når vi mødes.

Du kan kontakte mig på 22240542 eller johantino@gmail.com for at booke din tid.

Du kan læse mere om mig og de behandlinger jeg tilbyder på dette link

“The therapy I experienced from Johan was like a massage for the soul. He creates a beautiful atmosphere where a very subtle unlocking of energies and memories happen. It starts from the physical with a conscious touch and develops up to the spirit, where the links are re-established. I felt safe, very well supported and receiving the love from my angels through his hands. This journey strengthened notably my self confidence and joy for life.”
~ Agostina Albornoz