ibjerget.dk

Healingsmassage

En healingsmassage er et nydelsesfyldt og kraftfuldt møde mellem din sjæl og din krop. Den foregår typisk med en let og nænsom berøring, der af og til kan skifte til et mere kraftfuldt udtryk altefter hvad der åbner sig i healingsprocessen, og naturligt udfolder sig: Hvad er det som din krop kalder på at forløse af spændingstilstande og potentialer?

Massagen foregår som en oliemassage med opvarmet mandelolie. Et møde sjæl til sjæl (hjerte til hjerte) foregår altid med ærbødighed og med bevidsthed om personlige grænser

Alt du skal gøre er tage imod og nyde oplevelsen. Husk at du skal nyde før du kan yde! Sæt gerne lidt tid af bagefter til at integrere – fx med en gåtur i det skønne naturområde lige her ved Ibjergsøerne.

Sessionen varer ca 1½ time, prisen er kr 800 og den foregår enten på Ibjerget, ibjergvej 12 ved Årslev på Fyn eller i Tinkuy på Badstuestræde 13 i København. Hvis du mærker et kald på en session og du af økonomiske årsager tøver, så kontakt mig mhb reduktion af prisen. Du kan betale med mobilepay på 22240542 eller kontant når vi mødes

“Jeg var til behandling hos Johan og det var virkelig en stærk og smuk oplevelse. Han holdt rummet på en støttende og kærlig måde, så jeg frit kunne udtrykke indestængte følelser og fik nye indsigter. Selve processen var befriende og jeg følte mig tryg og kunne give slip. Han er nænsom og blid i hans berøringer og måde at arbejde med sin klient på.”
~ Lisa Lawrie

“Jeg oplevede at blive meget afslappet imens og efter Johan massage. Jeg føler mig tryk og gode hænder, hvilket gjorde at jeg kunne give mig hen. Jeg mærkede at der var nærvær og sensitivitet i berøringen og dette føltes omsorgsfuldt og givende. Det var tillidsvækkende og gjorde mig opmærksom på hvor vigtigt der et at give sin krop dette.”
~ Rose