ibjerget.dk

Healingsmassage

En healingsmassage er et nydelsesfyldt og kraftfuldt møde mellem din sjæl og din krop. Måske har du allerede god kontakt, men uanset vil en healingsmassage styrke forbindelsen.

Massagen foregår med berøring som kan være let og nænsom, eller kraftfuldt støttende alt efter hvad situationen kalder på og hvad der åbner sig i healingsprocessen.

Alt du skal gøre er tage imod og nyde oplevelsen, og overlade de trygge rammer hvor du kan slappe helt af til mig. Sæt gerne lidt tid af bagefter til at integrere – fx med en gåtur om en af de skønne søer her i Tarup Davinde naturområde.

Sessionen varer ca 1½ time og prisen er kr 800. Du kan betale med mobilepay på 22240542 (Johan Tino) eller kontant når vi mødes. Vi mødes i behandlerfællesskabet på Ibjergvej 12, 5792 Årslev. Du kan læse mere om mig på dette link.

“Jeg var til behandling hos Johan og det var virkelig en stærk og smuk oplevelse. Han holdt rummet på en støttende og kærlig måde, så jeg frit kunne udtrykke indestængte følelser og fik nye indsigter. Selve processen var befriende og jeg følte mig tryg og kunne give slip.
Han er nænsom og blid i hans berøringer og måde at arbejde med sin klient på.”
~ Lisa Lawrie

“Jeg oplevede at blive meget afslappet imens og efter Johan massage. Jeg føler mig tryk og gode hænder, hvilket gjorde at jeg kunne give mig hen. Jeg mærkede at der var nærvær og sensitivitet i berøringen og dette føltes omsorgsfuldt og givende. Det var tillidsvækkende og gjorde mig opmærksom på hvor vigtigt der et at give sin krop dette.” ~ Rose

“The therapy I experienced from Johan was like a massage for the soul. He creates a beautiful atmosphere where a very subtle unlocking of energies and memories happen. It starts from the physical with a conscious touch and develops up to the spirit, where the links are re-established. I felt safe, very well supported and receiving the love from my angels through his hands. This journey strengthened notably my self confidence and joy for life.”
~ Agostina Albornoz