ibjerget.dk

Kropsterapi

Kropsterapi er et vidt begreb, og som jeg bruger det, er der behov for vide rammer:

Jeg tager udgangspunkt i, hvad der er af udfordringer og lægger en plan for, hvad vi skal begynde med. Jeg arbejder meget intuitivt, så det kan godt være, at du kommer med ondt i ryggen og det ene ben længere end det andet. Så vil det være naturligt at rette op på psoasmusklen så hofterne står lige. Det kan forplante sig til, at vi skal arbejde med følgerne at forkert holdning gennem måske mange år. Måske skal vi arbejde med en hæmmet vejrtrækning og måske kommer der nogle svære følelser frem.

Det kan også være en frossen skulder eller tennisalbue der er problemet. Her vil jeg typisk først forløse spændingen og give nogle øvelser du kan arbejde videre med selv.

Når jeg arbejder, bruger jeg en kombination af mange forskellige kropsterapeutiske teknikker jeg gennem årene har lært og samtidig visualiserer jeg (energiarbejde) knoglerne på plads, så jeg dermed (gen-) aktiverer kroppens evne til selv at skabe balance.

En typisk behandling vil foregå med tøj på, men der er også mulighed for en mere traditionel behandling med oliemassage, hvor jeg har særligt fokus på de steder på kroppen, der kalder på særlig opmærksomhed. Hvis du ønsker oliemassage, må du gerne sige det i forvejen, så jeg kan varme rummet yderligere op.

En behandling med kropsterapi hos mig varer ca en time og koster 400 kr.

Niels Boye