ibjerget.dk

Møder på Ibjerget

Lige nu har vi ikke planlagt nye datoer. Du har mulighed for at komme på en mailliste, hvor vi annoncerer kommende hjertemøder, hvis du skriver til niels@ibjerget.dk

Hyggelige sensommerdage ved Ibjerget i September 2021.

Hvor? Ibjergvej 12, 5792 Årslev, på Midtfyn. Huset er i alt på 400 kvm., og der er to store rum til fællesskab, to toiletter (samt nødtoilet i brændeskur), have, stort køkken/fællesrum og en schæferhund at kæle med samt høns. For EHS-ramte: Lavt strålingsniveau.

Hvornår?

Ankomst: Fredag d. 22/9 mellem kl. 14 og 15

Slut: Søndag d. 25/9 kl. 16.

Hvem er vi? Vi er et bredt forstået spirituelt fællesskab, som bor over for skov med sø i baghaven og søer rundt omkring med bl.a. strand og mulighed for badning midt i naturområdet Tarup-Davinde.

Praktisk? Du kan sove i eget telt eller indendørs på egen madras (vi har få, der kan lånes, aftal ved tilmelding) i et stort fællesrum på 1. sal. Der er også et værelse, men det reserverer vi til f.eks. en familie med børn. Medbring sengetøj, håndklæde og toiletsager.

Hvad skal der ske?

Der vil være aktiviteter/foredrag du kan deltage i, hvis du ikke hellere vil gå en tur i det skønne område vi bor i. Det vigtigste er, at vi hygger os sammen og får gode og udviklende snakke, som inspirerer os og løfter os ud af vores hverdag. Der er morgensamling samtidig med morgenmad hver dag.

Tilmelding: Forløbet incl. mad, kaffe/te koster 600 kr for voksne og 400 kr for børn op til 12 år. Tilmelding er bindende og foregår efter først til mølle-princippet. Tilmelding på niels@ibjerget.dk eller fastnet 66 15 79 02. Melder man fra senest 18/9 får man beløbet minus 100 kr retur. Beløbet kan indbetales på Reg. nr.2370 konto nr. 0743332806 eller kontant ved ankomst. Max. plads til 14 gæster.

Maden er så vidt muligt økologisk og vegetarisk. For at holde priserne nede, har vi brug for hjælp i køkkenet. Der vil være lister, hvor man kan skrive sig på.

Fri adgang for alle: Du besøger os som et levende menneske, og det er ikke en offentlig begivenhed, men et besøg hos os, hvor vi laver aktiviteter sammen.

I huset er der mulighed for lån af fx guitar, klaver, trommer, hang, syngeskåle, gong, tommelklaver og rasler. Du er også velkommen til selv at tage et instrument med.

Program:

Fredag

14-15 – Ankomst. Kaffe/te.

15.00 – Intro samt gåtur i området, hvor vi får fortalt om stedets geologi, historie mm. Og får udpeget gode badesteder.

18.00 – Aftensmad

19.00 – Workshop. Hvordan forbereder vi os bedst på den kommende tid personligt og organisatorisk. v./Niels

Lørdag

8.00 – Morgenyoga v/Niels

9.00 – Morgenmad

10.00 – Udflugt til et dyrkningsfællesskab, hvor 13 mennesker er gået sammen om at dyrke en mark efter no-dig princippet samt fårehold. På hjemturen kommer vi forbi en smuk sø med bademulighed v./Niels

12.00 – Frokost

14.00 – Tegneterapi. Teori og praksis hvor vi afdækker personlige styrker og udviklingsaspekter v./Lone

18.00 – Aftensmad

19.00 – Trommerejse på egen rolle i den verden vi er ved at skabe v./Lone

Søndag

8.00 – Morgenyoga v./Niels

9.00 – Morgenmad

10.00 – De 3 søjler for et godt helbred v./Johan Boye

12.00 – Frokost

14.00 – Intro til vølvehealing, hvor alle har mulighed for at deltage og selv at komme på briksen v. /Lone

16.00 – Afrunding, evaluering, kram og på gensyn en anden gang.

Niels har EHS og tåler kun wifi, bluetooth og lignende trådløs kommunikation i begrænset omfang, så smartwatches og smartphones skal som udgangspunkt være slukket. Af samme grund undgår vi mobilepay. Har du behov for at ringe, er det selvfølgelig en mulighed.

Børn er forældrenes ansvar. Vi vil dog ofte kunne improvisere aktiviteter, så forældrene kan deltage i aktiviteter uden børn. Hvis der er interesse blandt børnene, kan der blive organiseret rollespil. Vi har en stor trampolin.

Vi glæder os til at se dig/jer til nogle hyggelige sensommerdage.

Niels, Lone, Johan Boye og Johan Tino